Cautare

1478 de rezultate pentru "timisoara rila cezar aurelian" (4.47 secunde)
Cezar Irimia, presedintele FABC. ... Cezar Irimia, presedintele FABC. Factori de risc: 1. Varsta: Majoritatea cazurilor de cancer ovarian sunt diagnosticate in jurul varstei de 55 de ani, cand apare menopauza.
De asemenea, daca aveti in familie pe cineva care a suferit de cancer ovarian, spuneti-i asta medicului, spune Cezar Irimia, presedintele FABC. ... Este doar un mic gest ce le poate salva viata, precizeaza Cezar Irimia, presedintele FABC.
Locul 1 - Cezar Stanislau Locul 2 - Ovidiu Vasile Locul 3 - Maximilian That Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival, iar burgerul lui Cezar Stanislau va putea fi degustat, timp de o saptamana, la restaurantul Ludic (Strada Aaron Florian 3A).
Iar un program de screening pentru toate femeile cu varsta cuprinsa intre 24 si 64 de ani, realizat in concordanta cu recomandarile europene, ar fi esential in acest sens, spune Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
Tinerete fara batranete, Piele sensibila si Iubeste, ne-a spus Cezar Proca, detinatorul brandului BioFuture Carpathia. Mai multe detalii despre aceste produse gasiti pe site-ul www.biofuture.ro.
Cezar de 25 de ani, din Bucuresti, care oferea spre vanzare zece pachete de tigari netimbrate de diferite marci. ... Cezar a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei si au fost confiscate pachetele de tigarate.
In fata justitiei trebuie sa vorbesti personal, sa te aperi", sustine democrat-liberalul Cezar Preda. ... Dar, in aceasta situatie, Cezar Preda n-ar trebui sa-i ceara si presedintelui Traian Basescu sa demisioneze pentru a se pune la dispozitia justitiei?
Cezar de 21 de ani, toti din Bucuresti, membrii unei grupari infractionale, implicati in agresiunea sesizată ... Cezar de 21 de ani, toti din Bucuresti, membrii unei grupari infractionale, implicati in agresiunea sesizata de N.
El a explicat ca pe parcursul intregii campanii electorale pentru alegerile generale a fost prezent, alaturi de mai multi lideri ai Aliantei PNL-PD si in special alaturi de Mona Musca, la Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Alba Iulia si in alte orase pentru a sustine candidatii Aliantei si candidatura lui Traian Basescu.
Smiley, Lordana, Antonia, Delia, Alex Velea, Vama, Aurelian Temisan, dar si din zona muzicii populare, Irina Loghin si Maria Carneci.
In Biroului National de Conducere, actualul presedinte al PN„CD, Gheorghe Ciuhandu, a semnat motiunea lui Marian Milut, la fel ca si filiala Timisoara. ... Aurelian Pavelescu, Gheorghe Ciuhandu, Adrian Ghita, Virgil Petrescu, Radu Munteanu, Zoea Radulescu, Claudiu Cristea, Vasile Lupu, Andrei Dimitriu, Marius Popovici.
Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Timisoara, in fata a peste 1.000 de persoane adunate in sala Teatrului National, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, ca va invinge structurile comuniste care inca mai exista in societatea romaneasca.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
In data de 13 ianuarie 2011, respectiv la doua zile dupa o vizita de documentare pe care am efectuat-o in judetele Arad si Timis pe tema contrabandei cu tigari, procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, Aurel Matiut, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al dumneavoastra si protector al contrabandei cu tigari de care nu sunteti strain.
Municipiul Timisoara intentioneaza sa lanseze o emisiune de obligatiuni in valoare totala de 200 de miliarde de lei, potrivit unei hotarari aprobate recent de consiliul local. ... In aceste conditii, obligatiunile Timisoara ar putea avea cea mai mare scadenta dintre toate emisiunile realizate pana in prezent de autoritatile locale.
Compania aeriana Carpatair va creste din 28 octombrie, numarul zborurilor de la Timisoara la Frankfurt-Main, de la 3 la 7 pe saptamana, operatorul ajungand astfel la un total de 24 de zboruri spre diferite destina_ii din Germania.
Senatorul PSD Vasile Dancu a anuntat ieri la Timisoara ca pregateste mai multe barometre de opinie pentru studiul vietii urbane, astfel incat cei care ocupa functii publice in marile orase sa fie evaluati dupa criterii reale, si nu dupa "gargara politica".
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni.
Fenomen straniu la Timisoara. A inflorit liliacul in ciuda temperaturilor foarte scazute Un fenomen meteo straniu a fost surprins in Timisoara.
Theodor Stolojan a declarat sambata la Timisoara ca in viitor noua formatiune PLD va putea fuziona cu actualul PNL, dar fara grupul condus de Calin Popescu-Tariceanu. ... Acesta, alaturi de ceilalti lideri ai platformistilor, a lansat la Timisoara dezbaterea despre infiintarea PLD.
google-analytics.com